Contact Us

Perselingkuhanku Dengan Sepupu Istriku

Perkenalkan Namaku Roy umurku sekitar 35, aku telah beristeri dan mempunyai seorang anak. Semasa ku masih bujang aku sering mempunyai hubungan dengan isteri orang. Aku gemar dan sangat menyukai isteri orang kerana pengalaman mereka dan aku tidak perlu takut jika mereka hamil atas perbuatanku. Oh ya sebenarnya aku dari Malaysia. Aku kini bertugas sebagai ketua (Pengurus) Di sebuah perusahaan Swasta.

Selepas bertunang dengan isteriku disuatu majlis keluarga (pihak isteri) aku terlihat sepupu isteriku bersama tunangannya. Pada pandangan pertama itu aku sudah tertarik kepadanya.

Usianya ketika itu sekitar 23 tahun masih kuliah,
Namun ku pendamkan saja hasratku kerana aku juga cinta pada isteriku. Setelahku bernikah sepupu isteriku juga bernikah tidak lama kemudian. Aku sering membayangkan melakukan hubungan seks dengan sepupu isteri (namanya Linda).

Ketika aku bersenggama dengan isteriku aku membayangkan aku bersama Linda. Sosok tubuhnya indah, kulitnya putih mulus, payudaranya besar tapi aku tidak berpeluang memilikinya. Aku hanya bisa mengangan-angankan saja. Aku terus berangan-angan selama dua tahun. Pada suatu ketika, sekretarisku berhenti dan jabatan itu kosong. Kebetulan pula Linda butuh pekerjaan dan aku terus menawarkan jabatan itu kepadanya.

Baca Selanjutnya DISINI
d5kre2asxosu.jpg
Masuk atau Mendaftar untuk berkomentar.

Halo, Komandan!

Sepertinya anda baru di sini. Ingin ber-interaksi? Klik satu tombol ini!

Kategori